Brann i plastrør på Kvaløya - verken hus- eller personskader

Politi og brannvesen rykket søndags ettermiddag ut til en brann på Kvaløya.
nyheter

Politiet meldte klokken 17.17 på twitter at de hadde rykket ut sammen med Tromsø brann og redning til en brann i et plastrør på Kvaløya. Brannen skjedde i nærheten av boliger.

- Vi hadde et lite branntilløp på Kvaløya, som er slukket. Vi lar likevel brannbilen kjøre frem og gjøre en kontroll, sier vaktsjef på brannstasjonen, Kurt Albrigtsen.

- Det var en utendørs brann, med verken hus- eller personskader.

- Ikke fare for spredning, oppstått som følge av bålbrenning nær de aktuelle rørene, skrev politiet på twitter.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter