Rykker ut til røykutvikling i sentrum

Politiet melder på twitter at politi og brannvesen rykker ut etter røykutvikling i et kabelskap.

Full utrykning: Både politi og brannvesen rykket ut etter melding om røykutvikling i et kabelskap tilknyttet en bolig i Tromsø sentrum. Også Troms Kraft rykket ut.  Foto: Nikolai Aspen

nyheter

Det er røykutvikling i et kabelskap tilknyttet en bolig i Aldor Ingebrigtsens veg som er årsaken utrykningen.

Operasjonsleder, Kåre Munkvold, sier at politet akkurat er kommet til stedet.

- Vi er akkurat kommet frem, men vi kan si at det ikke er fare for spredning, forsikrer Munkvold.

- Det er ikke omfattende. Det har vært røykutvikling i et kabelskap tilknyttet en bolig, avslutter han.

Også Troms Kraft har rykket ut.

Koblet fra strømnettet

Munkvold sier til iTromsø søndags ettermiddag at årsaken til røykutviklingen fortsatt var litt uvisst, men at det nok skyldtes varmgang i et elektrisk koblingsskap.

Var det noen som mistet strømmen som følger av varmgangen?

- Ja, huset som var tilknyttet ble frakobblet strømnettet, men jeg vet ikke om de fortsatt er uten strøm, sier han.

Brann på en husvegg

Vaktsjef hos Tromsø brann og redning, Kurt Albrigtsen, sier at de er ferdige på stedet og at de overlot stedet til politiet og Troms Kraft.

- Der var det faktisk brann i et kabelskap på husveggen, sier Albrigtsen.

- Vi har overlatt stedet til politiet og Troms Kraft. Troms Kraft har gjort huset strømløst, og det er deres sak videre nå, sier Albrigtsen.

Saken oppdateres.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter