Slik ønsket politiet et godt nyttår

Troms politidistrikt avslørte sine poetiske sider på nyttårsaften.
nyheter

Nyttårsaften dukket det opp en litt uvanlig oppdatering på twitterprofilen til Troms politidistrikt.

Blant de vanlige oppdateringene om politiets gjøremål kom en nyttårshilsen til politidistriktets beboere - i form av et dikt, der politiet ved hjelp av enderim oppfordret til ansvarlig bruk av fyrverkeri.

Hvem nyttårsaftenens ukjente politipoet er forblir et lite mysterium, men operasjonsleder Kåre Munkvoll kommenterer den søte tweeten slik:

– Det var en av våre mer kreative personer her på operasjonssentralen som fant det passende.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter