Dette er de mest populære sexleketøyene blant tromsøværinger

Menn kjøper langt flere sexleketøy enn kvinner her i Tromsø. Dette er de mest populære.

SEXLEKETØY: Kvinner og menn i alderen 25 til 34 år kjøper mest sexleketøy ifølge tall fra Sinful. 

nyheter

Nettbutikken Sinful har samlet data over tromsøværingers sex-vaner.

Tromsø havner langt nede på lista over Norges frekkeste byer. Selv om vi er den 7. største byen, er vi den 12. frekkeste. På førsteplass havner Lillehammer, foran Hammerfest og Grimstad. Narvik slår oss akkurat, og kommer inn på en 11. plass.

Menn handler mest

I likhet med resten av landet er det menn som handler mest fra nettbutikken. I Tromsø står menn for 66 prosent av kjøpene, mens kvinner står for de resterende 34 prosentene. Og det er de i alderen 25 til 34 år som handler mest. På andreplassen havner de i alderen 35 til 44 år. Mens de i alderen 18 til 24 er på tredjeplass.

Analprodukter og glidemiddel

Det mest populære sexleketøyet blant menn er et onaniprodukt som skal gi en oralsex-lignende følelse hos brukeren. For Tromsø-kvinner er den store vinneren en versjon av den kjente «rabbit»-vibratoren. Den er både en roterende dildo og en klitorisvibrator formet som kaninører.

Sinful melder også at analprodukter er blant favorittene. Alt i alt selges det mest av glidemiddel.

Dette søker vi på

Nettbutikken har også sett på hvilke sexy ord tromsøværinger søker opp på Google. Dette er de ti mest populære:

  1. Sexleketøy
  2. Sexy undertøy
  3. Dildo
  4. Womanizer
  5. Vibrator
  6. Fleshlight
  7. Magic Wand
  8. Glidemiddel
  9. Penisring
  10. Sex doll