Front-mot-front ulykke på E8

Det skal være snakk om en front-mot-front ulykke mellom en lastebil og personbil.
nyheter

Det bekrefter Troms politidistrikt på Twitter like over klokka 15.00 tirsdag, og melder at nødetatene er på vei til stedet.

Det skal være snakk om en front-mot-front ulykke mellom en lastebil og personbil. Alle de involverte skal være oppegående.

- Det skal være en person i hver av bilene, og vi jobber på stedet. Et felt er stengt og trafikken dirigeres manuelt til vi får fjernet bilene. Det er vanskelig å si noe konkret om når det skjer, sier operasjonsleder Øyvind Gundersen i Troms politidistrikt klokka 15.50.

Ulykken skal ha skjedd 4 km fra Nordkjosbotn i retning Tromsø, og politiet meldte om trafikale problemer på stedet.

Rett før klokka 18.00 skal veien være ryddet og åpen igjen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter