Tunnel stengt – politiet jakter på katt

Tromsøysundtunnelen er stengt i retning Tromsøya.

STENGES: Tromsøysundtunnelen er stengt mens politiet jakter en oransje katt.   Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

– Tunnelen er stengt grunnet sikkerheten til politiet og katten, sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen.

Politiet har så langt ikke lyktes med å få tak i katten som beskrives som stor og oransje.

– Katten er redd, sier Thomassen.

Politiet ankom stedet i 19.00-tiden søndag kveld. Klokken 21.00 befinner både politi og katt seg fortsatt i tunnelen, selv om sistnevnte har forflyttet seg noe.

– Katten har gjemt seg i motorrommet på politibilen. Vi jobber med å få den ut derfra, sier Thomassen.

Politiet kan ikke starte motoren før katten er fjernet for å unngå at den blir skadet. Dyrebeskyttelsen er også på stedet med kattebur og chip-leser.

Klokken 22.00 opplyser politiet om at katten er reddet ut av motorrommet, og at tunnelen er i ferd med å åpne.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter