Fjøsbrann på Gamnes

Mandag ble det meldt om røykutvikling i en fjøs. Da nødetatene kom frem, var fjøsen nedbrent.
nyheter

Klokka 12.22 meldte politiet at alle nødetater er på vei til Gamnes på Ringvassøy.

- Det er ingen dyr i fjøsen og ingen umiddelbar spredningsfare, opplyste politiet.

Fjøsen er nedbrent og brannmannskaper driver nå etterslukking på stedet.

De siste månedene har det vært flere branner i området.

- Det er altfor tidlig til å si noe om årsaken, men vi mistenker ikke at noe kriminelt har skjedd. Brannen vil rutinemessig etterforskes, sier operasjonsleder Eirik Kileng.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter