Kvinne ville ha tre personer fjernet

To personer bortvist, én brakt inn til avhør.
nyheter

Rett før klokka 17 torsdag ble politiet tilkalt til et bolighus hvor en kvinne i 20-årene ønsket tre personer fjernet. To personer i 20-årene ble bortvist av politiet, mens den tredje ble innbrakt for urinprøve da det var mistanke om bruk av narkotika.

– Hva møtte politiet da dere kom til stedet?

– Vedkommende ville ha de tre personene fjerna og siden det var åpenbart at de ikke ville gå for egen maskin, så hjalp vi dem på vei, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen.

Rusa person

– Hvorfor var det mistanke om bruk av narkotika hos den ene personen?

– Han fremsto som rusa.

– Hva skjer med ham nå?

– Vi gjennomfører en urinprøve og et avhør før han sannsynligvis blir dimittert hvis det ikke dukker opp noe mer, sier Gudmundsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter