Slik blir været i helga

Lite nedbør den neste uka.

Mer lys: Med oppholdsvær og mindre skyer får vi kanskje se litt mer av det flotte januarlyset før solen kommer tilbake?   Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

– Tromsø går inn i en god periode og vi forventer tørt og fint vær i tiden framover, sier vakthavende meteorolog, Geir Ottar Fagerlid, fredag kveld.

Det har vært litt nedbør i dag, men dét er også det siste nedbøren Fagerlid kan se for Tromsø de neste fem til åtte dagene.

– Temperaturene er venta å falle fra et par plussgrader til -1 grad på søndag. Det blir rolige vindforhold i helga og lite skyer på himmelen både lørdag og søndag.

– Det blir også lite skyer i neste uke, bortsett fra mandag og tirsdag. Brøytebilsjåførene vil nok kjede seg på jobb i tida fremover, sier Fagerlid.

Skredfaren er også lav, på nivå 2 i starten av helga og skredfare 1 på søndag.

– Mandag ettermiddag og tirsdag morgen kan man imidlertid få litt fralandsvind, rundt 25-30 meter per sekund fra sørøst, sier Fagerlid.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter