Dette skjedde mens du sov: Slo til person på kiosk

Fyll, ordensforstyrrelse og slagsmål. Dette skjedde mens du sov.
nyheter

Politiet i Tromsø har hatt mer enn nok å ta hånd om natt til søndag. Blant annet ble mann i 20-årene innbrakt etter at han skal ha slått en annen person på en kiosk. Vedkommende ble innsatt i arrest.

- Snakket seg inn i arresten

En annen beruset person, en mann i 30-årene, ble forsøkt bortvist fra et av byens utesteder på grunn av hans oppførsel.

– Han klarte imidlertid å snakke seg inn i arresten da han kom med trusler til patruljen, opplyser politiet.

Slagsmål

Det brøt også ut et slagsmål på et utested natt til søndag. Partene ble bortvist og gikk hver til sitt.

– Ikke interessert i å anmelde hverandre. Begge kamphanene var rundt 30 år, opplyser politiet.

Fraktet til legevakta

Videre ble to personer bortvist fra to forskjellige utesteder på grunn av ordensforstyrrelser. En av dem kom tilbake til utsteder han ble bortvist fra. Vedkommende blir anmeldt for dette, samt ordensforstyrrelse. Han måtte også tilbringe natten i arresten.

To personer, en mann i 20-årene og ei jente, ble fraktet til legevakta grunnet overstadig beruselse av politiet. Mannen sovnet på bussen da politiet ble tilkalt. Vedkommende ble fraktet til legevakta, før han deretter ble innsatt i arrest.

En mann i 40-årene ble natt til søndag anmeldt for å ha forulempet politiet, samt nektet han å oppgi personalia.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter