Må i retten etter å ha truet Nav-ansatt

nyheter

Hendelsen skal ha skjedd i juni 2017. Den tiltalte skal ha kommet med uttalelser som «du skal nok bli pult inn i helvete slik at du får tatt en ny avgjørelse» over telefon rettet mot en saksbehandler.

Uttalelsen kom i forbindelse med en avgjørelse om økning av trekkpålegg for utestående bidragsgjeld.

Saken skal opp i Nord-Troms tingrett 25. april 2018.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter