Tre eldre menn innsatt i fyllearresten

Politiet melder om flere fylle-episoder mandag ettermiddag.
nyheter

Troms politidistrikt melder på Twitter mandag kveld at de har måtte hente inn tre menn i løpet av ettermiddagen på grunn av overstadig beruselse:

  • Beruset mann i 60-årene oppførte seg på en sånn måte at han ikke var ønsket i hjemmet lenger. Innsatt i arrest.
  • Beruset mann i 60-årene ble plukket opp i sentrum for å forklare seg i en straffesak. Var imidlertid såpass beruset at han måtte settes i arrest.
  • Beruset mann i 50-årene var såpass beruset at han var til sjenanse for andre kunder på et kjøpesenter. Innsatt i arrest.
Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter