Gadd ikke skrape frontruten – Mistet lappen

Ble stoppet langs Stakkevollveien.
nyheter

En sjåfør ble tirsdag kveld stanset langs Stakkevollveien med nediset frontrute. Sjåføren fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt.

– Det er helt normalt at førerkortet ryker når sjåfører kjører uten tilstrekkelig sikt. Uten at jeg sitter på et konkret antall, kan jeg si at det er flere de siste ukene som har vært sløve med å skrape, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter