Rykket ut til Kondomeriet etter melding om lekkasje

Torsdag kveld rykket brannvesenet ut til butikken i Grønnegata etter melding om vannlekkasje.

  Foto: Carina Hansen

nyheter

Like rundt klokka 20.15 hadde brannvesenet akkurat ankommet stedet.

– Det er visst lekkasje fra et sprinkleranlegg i lokalet, men det er uvisst hvor alvorlig det er ennå, opplyser Tore Hagrup ved 110-sentralen til iTromsø.

– Alt er sugd opp

Klokka 21.30 har brannvesnet forlatt stedet igjen.

– De har akkurat kommet inn igjen, og slik jeg har forstått det var det snakk om en god mengde vann i lokalet. Alt er sugd opp nå og vi er ferdig med vårt arbeidet på stedet, så gjenstår det å se om det er snakk om eventuelle skader. Vann trenger seg inn overalt, men det er nok for tidlig å si noe konkret om dét, opplyser Hagrup.

Jobber med å få oversikt

Daglig leder ved Kondomeriet i Tromsø, Dina-Helen Skogvoll, sier uhellet ikke får konsekvenser for driften.

– Vi har kontroll på situajsonen og til tross for vannskade i kveld, åpner vi til vanlig tid i morgen tidlig, sier Skogvoll i en SMS til iTromsø torsdag kveld.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter