Politiet luktet hasj i leilighetskompleks: Nå er en kvinne dømt

Sivilt politiet var i et nabolag i Tromsø da de luktet hasj fra en leilighet. Politiet gikk inn i leiligheten og fant 5,5 gram hasj på kjøkkenbenken.
nyheter

Det var i mai 2017 at politiet var i området i forbindelse med et annet oppdrag at de oppdaget hasjen.

To personer oppholdt seg i leiligheten, og begge erkjente at de nylig hadde røyket marihuana. I tillegg fant politiet et glass med marihuana og en klump hasj på kjøkkenbenken.

Den ene av de to vedtok et forelegg for overtredelsen, men tiltalte hadde ikke gitt noen tilbakemelding. Dermed havnet saken i retten.

Saken gikk for Nord-Troms tingrett 24. januar 2018, og den tiltale kvinnen ble dømt for overtredelsen og må betale en bot på 3.500 kroner.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter