Dette skjedde i Tromsø i natt: Knuste speil på utested, slo til dørvakt, feststøy og urinering

Det var vært en travel natt for politiet i Tromsø.
nyheter

Politiet i Troms har hatt flere oppdrag natt til lørdag, der noen endte opp i arresten.

Operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politdistrikt, sier til iTromsø at det har vært en natt med en del å gjøre.

– Dert har vært en del ordensforstyerrelser og nok å gjøre for politiet, der det har vært en del berusede personer, sier Thomassen.

Like før klokken to natt til lørdag skrev politiet på Twitter at en vanskelig gjest var blitt bortvist fra Tromsø sentrum da han hadde knust et speil inne på et utested. Vedkommende etterkom ikke pålegget fra politiet, og ble dermed satt i drukkenskapsarrest.

Kort tid etter meldte politiet om en person som ble anmeldt for urinering på offentlig sted etter å ha blitt tatt på fersk gjerning i Tromsø sentrum.

Klokken 01.20 fikk politiet melding fra naboer som klagde på høy musikk og feststøy fra en bolig på Tromsøya. Politiet dro til stedet og ga huseier pålegg om å dempe musikken.

Klokken 02.46 skrev politiet på Twitter at en beruset gjest som ble nektet adgang til et utested i Tromsø, slo til dørvakten. Han fremsatte også grove trusler. Vedkommende ble pågrepet og innsatt i arrest, og politiet har opprettet sak.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter