Angrep dørvakt og sparket politibetjent – dette skjedde mens du sov

Det ble en travel natt for politiet.
nyheter

På et utestedet i byen angrep en person en dørmann. Da politiet ankom forsøkte personen å sparke en politimann. Vedkommende ble satt i arrest og anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann, melder politiet via sin Twitter-konto.

I sentrum ble en person anmeldt for kroppskrenkelse. Den fornærmede ble tatt med til UNN.

En 16-åring ble kjørt hjem av politiet i natt. Tenåringen var beruset og ble plukket opp av politiet i sentrum.

I 6.30-tiden i dag tidlig meldte politiet at en person er satt i drukkenskapsarrest etter at vedkommende skal ha ringt på feil dør. Personen var ikke i stand til å ta vare på seg selv

Tre personer har mottatt reaksjoner fra politiet for dårlig sikt gjennom bilrutene. I Tromsdalen mistet en kvinne i 20-årene førerkortet fordi hun ikke hadde skrapt bilrutene. Forholdet er også anmeldt. En mannlig bilfører i 20-årene fikk forelegg for dårlig sikt gjennom bilrutene. Mannen godtok forelegget. Rundt klokken 9.00 i dag tidlig mottok en annen bilfører forelegg fra politiet for dårlig skrapet frontrute.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter