Angrep dørvakt og sparket politibetjent – dette skjedde mens du sov

Det ble en travel natt for politiet.
nyheter

På et utestedet i byen angrep en person en dørmann. Da politiet ankom forsøkte personen å sparke en politimann. Vedkommende ble satt i arrest og anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann, melder politiet via sin Twitter-konto.

I sentrum ble en person anmeldt for kroppskrenkelse. Den fornærmede ble tatt med til UNN.

En 16-åring ble kjørt hjem av politiet i natt. Tenåringen var beruset og ble plukket opp av politiet i sentrum.

I 6.30-tiden i dag tidlig meldte politiet at en person er satt i drukkenskapsarrest etter at vedkommende skal ha ringt på feil dør. Personen var ikke i stand til å ta vare på seg selv

Tre personer har mottatt reaksjoner fra politiet for dårlig sikt gjennom bilrutene. I Tromsdalen mistet en kvinne i 20-årene førerkortet fordi hun ikke hadde skrapt bilrutene. Forholdet er også anmeldt. En mannlig bilfører i 20-årene fikk forelegg for dårlig sikt gjennom bilrutene. Mannen godtok forelegget. Rundt klokken 9.00 i dag tidlig mottok en annen bilfører forelegg fra politiet for dårlig skrapet frontrute.