Hun er Troms Frps nye fylkesleder

Hanne C.S. Iversen (40) ble enstemmig valgt av fylkesårsmøtet denne helgen.

NYVALGT FYLKESLEDER: Et enstemmig fylkeslag valgte i helgen Hanne C.S. Iversen til ny fylkesleder i Troms Frp. Foto: Frank Roksøy/Harstad Tidende  Foto: Frank Roksøy

nyheter

Uten motkandidater ble Iversen valgt til Troms Frps nye fylkesrådsleder. Hun tar dermed over etter Line Miriam Sandberg som har blitt statssekretær og ikke stilte til valg.

– Det er en stor ære å få den tilliten og å ha et samlet fylkeslag bak seg. Det er hyggelig at alle lokallagene stilte seg bak meg så mye at de ikke stiller noen andre kandidater, sier Iversen.

Iversen har vært aktiv i Frp i over 20 år, i lokal-, fylkes- og rikspolitikken. Tidligere har hun vært statssekretær for Sylvi Listhaug, varaordfører og vara på Stortinget. Siden 90-tallet har hun sittet i kommunestyret i Harstad.

– En krevende periode

Den nye fylkeslederen skal nå jobbe med sammenslåingen mellom Troms og Finnmark Frp.

– Det er en krevende og viktig periode vi nå går inn i med sammenslåingen av de to fylkeslagene. Det vil være mitt hovedfokus fremover, samt å samle laget fram mot kommune- og fylkestingsvalget neste år, sier Iversen, og fortsetter:

– Det er også viktig å ha en klar stemme fra nord sørover. Vi må klare å fronte den posisjonen Nord-Norge skal, og bør, ha fremover. Denne landsdelen bidrar med enorme ressurser som betaler for hele landet, og vi bær bli tilgodesett med bra og viktig infrastruktur.

Dette er det nye fylkesstyret i Troms Frp:

  • Eivind Stene, politisk nestleder
  • Ida Gårseth Hov, organisatorisk nestleder
  • Vidar Langeland, studieleder
  • Bjørn Gunnar Jørgensen, medlemsansvarlig
  • Jimmy Fossan Skogeng, styremedlem
  • Sten Egil Nystad, styremedlem
  • Britt Hege Alvarstein, 1. varamedlem
  • Geir Braathen, 2. varamedlem
  • Liv Gramstad, 3. varamedlem
  • Marita Olsen, 4. varamedlem

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter