Kvinne i 20-årene mistet lappen på Kvaløya

Hadde ikke skrapet frontruten tilstrekkelig.

Bildet viser førers manglende utsyn.  Foto: Troms politidistrikt

nyheter

Mandag morgen melder Troms politidistrikt på Twitter at en kvinne i 20-årene har fått førerkortet beslaglagt på Kvaløya.

Grunnen var manglende utsyn og is på frontruten av bilen:Litt senere på formiddagen melder UP at en utenlandsk fører har fått et forenklet forelegg for isete frontrute, også denne gangen stanset på Kvaløya.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter