Hun skal lede byens nye badeland: – Tromsøbadet skal formes til noe helt spesielt

Siv-Hege Helsing Schrøen (45) får jobben som daglig leder for Tromsøbadet.

Siv-Hege Helsing Schrøen (45) får jobben som daglig leder for Tromsøbadet.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Tromsøbadet KF innkalte til pressekonferanse fredag formiddag for å annonsere hvem som får lederjobben. Helsing Schrøen kommer fra stillingen som daglig leder på St-Elisabeth i Tromsø. Hun tiltrer 1. april.

– Jeg ser veldig frem til å ta fatt på denne jobben. Å få lov til å være med på bygge opp en organisasjon helt fra starten av gir unike muligheter. Tromsøbadet skal formes til noe helt spesielt, sier hun i et presseskriv.

Hun har bakgrunn fra hotell- og restaurantnæringen, og fra renholdsbransjen. Hun er utdannet innen økonomi og administrasjon, og reiseliv, og har en mastergrad innen ledelse.

Styreleder Andreas Willumsen er svært tilfreds med å ha fått på plass daglig leder, og mener de har valgt den aller beste kandidaten fra en sterk søkergruppe.

– Siv-Hege er leder både av utdanning og erfaring. I tillegg har hun solid erfaring fra drift og har god kommersiell forståelse - som er viktig for Tromsøbadet og de oppgavene vi nå står overfor, sier Willumsen i pressemeldingen.

iTromsø kommer tilbake med mer.