Må i retten etter å ha skremt barn i bursdagsselskap

Mannen skal ha forsøkt å komme seg inn i lokalet der bursdagsfeiringen foregikk.

Nord-Troms tingrett  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

En 45 år gammel mann skal i fjor høst ha oppført seg truende i en bursdagsfeiring der både barn og voksne var til stede hos Bymisjonen.

Mannen skal ha forfulgt gjestene med en planke mens han ropte etter dem. Blant annet skal han ha ropt «hey se på meg», «kom igjen» og «skal du være tøff mot meg».

Han skal også ha prøvd å komme seg inn i lokalet og dunket i døren flere ganger.

Mannen vedtok ikke den opprinnelige boten, og må dermed møte i Nord-Troms tingrett i april hvor han må ut med 9.600 i bot, sudsidiært 19 dager i fengsel om han skulle tape i retten.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter