Mann i 30-årene avhørt av politiet etter kollisjon på Kvaløya

Lørdag formiddag var fire biler involvert i en trafikkulykke på Kvaløya. Mannen som i dag har sittet i avhør er en kjenning av politiet.

KVALØYA: Fire biler var innvolvert i trafikkulykken på Kvaløya lørdag formiddag.  Foto: Thor Anders Angelsen

nyheter

Politiet fikk lørdag inn flere tips om en bilfører som skal ha vært en fare for trafikken. Politiet startet letingen etter bilen klokken 11.30.

På Kvaløya oppdaget en patruljebil den aktuelle bilen og forsøkte å stanse den ved å sette på blålys. Bilføreren skal ifølge operasjonsleder Frode Strende da ha kjørt i motgående kjørefelt for å komme seg unna. Dette resulterte i at mannen kolliderte med tre andre biler klokken 12.28.

Ni personer var involvert i ulykken, og tre ble sendt til legevakta. Ingen skal ha blitt alvorlig skadet.

Løslatt etter avhør

Operasjonsleder Steinar Gudmundsen forteller at mannen, som er i 30-årene, er en kjenning av politiet.

– Vi har avhørt mannen, og har nå løslatt han.

Politiet ønsker ikke å opplyse om årsaken til at mannen forsøkte å komme seg unna politiet.

På legevakta ble det tatt blodprøver av bilføreren, og politiet venter på resultatet av disse. Dette kan ta to til tre uker.

Flere av bilene hadde omfattende skader, og ble hentet av bilberging. Det var manuell dirigering på stedet en periode. Nå er veien helt ryddet og åpen for trafikk igjen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter