To menn i 20-årene skal ha tatt kvelertak og slått mann i hodet med glassflaske

Slagsmålet fant sted i Tromsø, og det skal også ha blitt fremsatt trusler.
nyheter

To menn er tiltalt for å ha utøvet vold mot mot flere personer fredag 12. og lørdag 13. mai 2017 i Storgata i Tromsø.

Mennene som er i 20-årene skal ha slått en person i ansiktet med knyttneven. Videre skal de ha tatt kvelertak på en annen person og deretter slått han i hodet og halsen med en glassflaske.

En av mennene er også tiltalt for å ha truet en tredje person, da han uttalte "æ ska drepe dæ din jævla neger".

Begge mennene er også tiltalt for i selvforskyldt rus å ha forulempet eller voldt fare for andre, da de ifølge tiltalen deltok i et slagsmål utenfor Driv.

I mai må de møte i Nord-Troms tingrett.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter