Vil leie tomt til hundebarnehage

Et nystartet Tromsø-selskap har bedt kommunen om å få leie et egnet areal til å etablere hundebarnehage.

HUNDEBARNEHAGE: Et nystartet tromsøselskap vil leie kommunal tomt til å drive hundebarnehage.  Foto: Bente Nordly

nyheter

Det er selskapet «E.H. Turbuddy» som har bedt kommunen om å få leie en tomt som de kan gjerde inn – og der de kan drive trening og aktivisering av hunder.

Utenfor tettbebygde områder

Ifølge søknaden som er sendt inn til kommunen vil det være best for selskapet å få leie en tomt utenfor tettbebygde strøk slik at det ikke blir fare for forstyrrelser.

Tomta bør heller ikke ligge for langt utenfor Tromsø sentrum.

«Utearealet må være mellom 1.000–2.000 kvadratmeter i størrelse. Utearealet må være maksimalt 40 minutter (20- 25 km) med bil unna Tromsø sentrum», skriver man i søknaden.

Vil ha trær og busker

Dessuten vil de at tomta skal ha busker og trær, men det er ikke absolutt nødvendig.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter