Legger ned flybuss-tilbud i Tromsø

Boreal Travel innstiller Flybussen.no i Tromsø fra og med lørdag 10. februar.

Tromsø lufthavn langnes  Foto: PETTER STRØM

nyheter

Det melder selskapet i en pressemelding fredag morgen.

Selskapet tapte anbudet mot Bussring AS i 2016 om oppstillingsplass utenfor Tromsø lufthavn. De siste tjue månedene har selskapet prøvd å få et alternativt flybusstilbud opp og gå, men kaster nå inn håndkleet.

– Flybussen.no har prøvd å gi de reisende et rimeligere alternativ fra den offentlige holdeplassen utenfor innkjøringen til parkeringshuset, men det har vist seg at dette tilbudet ikke er bærekraftig, og derfor velger vi nå å innstille, sier divisjonsleder fly- og ekspressbuss Frode Elverum i Boreal Travel AS i en pressemelding.

De ansatte tilknyttet flybussen vil nå inngå som sjåfører i selskapets turdivisjon.