Mann pågrepet for innbruddsforsøk i biler og parkeringsautomat

Politiet søker tips i saken.

Illustrasjonsbilde  Foto: Jon Terje Eiterå

nyheter

En mann ble natt til fredag pågrepet i dét han prøvde å bryte opp en parkeringsautomat i Standgata ved Fretex.

– Mannen er ruset og sitter i arresten hos oss, så vil vi avhøre han nærmere senere i dag. Han har fortalt at han har gjort innbruddsforsøk i noen biler også i løpet av natten, men vi er ikke helt sikker på hvor. Det er grunn til å tro at det er snakk om rundt i sentrum, opplyser operasjonsleder Morten Augensen i Troms politidistrikt til iTromsø.

Politiet søker tips om eventuelle biler som kan ha blitt utsatt for innbruddsforsøk i natt.

Mannen er forøvrig en kjenning av politiet, og forsøk på å skaffe penger skal ha vært motivasjonen hans.

Parkeringsautomaten ble ikke påført noe skade.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter