Se debatten om hvem den moderne tromsøværingen er her!

Stormannsgal eller drevet av mindreverdighetskompleks? «Arctic» eller bonat? Og hva er det med disse evinnelige bykampene? Hvem er tromsøværingen anno 2018? Gikk du glipp av debatten, kan du se opptaket her.

Direkte fra Hålogland Teater.

nyheter

I forkant av torsdagens forestilling av «Nordens Paris» inviterte iTromsø og Hålogaland Teater til debatt på Hålogaland Teater om hva som egentlig kjennetegner en tromsøværing.

Sterke følelser

DEBATTLEDER: Politisk redaktør Martin Lægland. 

– Vi skal blant annet prøve å finne svar på hvorfor det er så sterke følelser knyttet til dette med å være tromsøværing, sa Martin Lægland, politisk redaktør i iTromsø, forut for debatten.

Lægland ledet debatten – og med seg hadde han et debattpanel som skulle hjelpe ham med å finne svarene.

Panelet besto av:

• Gøril Johansen, UD-diplomat

• Ragni Løkholm Ramberg, jurist og Ap-politiker

• Ketil Høegh, HT-skuespiller

• Egon Holstad, redaktør i iTromsø

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter