Senterungdommen legger landsmøtet til Tromsø

Over 200 engasjerte ungdommer som brenner for Distrikts-Norge kommer til Tromsø i november.

Generalsekretær: Karen Følgesvold i Senterungdommen. Foto: Senterungdommen 

nyheter

– Vi bytter hvert år på hvor vi har landsmøtet. I år var det flere fylker som ønsket å arrangere landsmøtet, men i januar landet landsstyret på at vi vil avholde det i Tromsø, sier Karen Følgesvold som er generalsekretær i Senterungdommen.

Hun forteller at det er mye organisering som skal til før det blir klart for landsmøtet.

– Det er mange år siden sist vi hadde et landsmøte i Tromsø. Og sist gang vi arrangerte det i Nord-Norge, var da vi hadde det i Bodø. Og det er vel snart ti år siden.

Til sammen skal 210 personer delta på møtet, som arrangeres på Scandic Ishavshotell 9.–11. november.

– Vi skal ikke behandle program, kun resolusjoner og uttalelser. I tillegg skal vi velge nytt sentralstyre, sier Følgesvold til iTromsø.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter