Nytt innbrudd i Tromsø

Innbruddet skal ha skjedd i en bolig på Tomasjord.

Vet du noe om saken? Tips oss på tips@itromso.no eller 77 64 06 00!

nyheter

Mandag melder Troms politidistrikt om nok et innbrudd, denne gangen i en bolig på Tomasjord.

– Vi er snart ferdig på stedet hvor vi prøver å sikre spor. Vi har ikke helt oversikt per nå om noe er borttatt fra boligen, men vi oppretter sak og vil etterforske videre, opplyser operasjonsleder Eirik Kileng til iTromsø.

Knuste vindu

Huseier skal ha kommet hjem og oppdaget at vinduet i ytterdøren var knust, og anslår at innbruddet må ha skjedd i tidsrommet klokka 09.00-13.00 mandag.

Boligen er i Evjenveien, i nærheten av "rødbrua" og politiet vil komme i kontakt med folk i området som kan ha observert noe.

Likheter med innbruddene på Tromsøya

På en knapp måned har det blitt begått ni innbrudd på Tromsøya (sak åpen for iTromsø-abonnenter). Kileng ønsker ikke å spekulere i om disse kan settes i sammenheng med dagens innbrudd på Tomasjord, men registrer at det er likhetstegn.

– Det er for tidlig å si noe konkret om dette og jeg har ikke oversikt over alle de andre innbruddene her jeg sitter nå, men både tidspunkt på dagen og måten man har tatt seg inn i boligen kan minne om de andre sakene, ja, sier Kileng.