Kvinne (25) tømte brannslukkingsapparat i annen kvinnes leilighet

Nå må 25-åringen møte i retten etter å ha nektet å godta boten på 10.000 kroner.
nyheter

Natt til 7. mai 2017 rundt klokken tre på natta i en leilighet på Tromsøya tok den 25 år gamle kvinnen ut splinten på et brannslukkingsapparat, og sprayet pulveret ut over store deler av leiligheten til en Tromsø-kvinne i 50-årene.

Ifølge forelegget fra politimesteren i Troms ble leiligheten og gjenstander i den dekket av et pulverlag, slik at den måtte gjennomgå omfattende og utfordrende rengjøring. En del av gjenstandene skal ha blitt ubrukelige og måtte kastes.

25-åringen, som er hjemmehørende i Tromsø, ble opprinnelig bøtelagt med 10.000 kroner, men kvinnen har nektet å godta denne.

Derfor må kvinnen møte i retten, og skaen vil gå i Nord-Troms tingrett 6. juni. I retten vil det bli lagt ned påstand om 12.000 kroner i bot subsidiært fengsel i 24 dager.