Mer skivær i vente

Skal vi tro meteorologen er det bare å spenne på seg skiene de neste dagene.

OPPHOLD: I følge meteorologen blir det flott skiføre de neste dagene.  Foto: Kyrre Lien/Scanpix

nyheter

Tromsø venter nemlig mer klarvær i uken som kommer.

- Mandag ser det ut til at vi får litt fralandsvind med sørøstlig bris og opphold. Det vil fortsatt være rundt minus tre grader, men siden sola kommer så kan det hende det blir rundt null grader midt på dagen, forteller Sjur Wergeland, vakthavende meteorolog ved Vervarslinga.

Av de første ukedagene så ser det ut til at tirsdag blir verst.

- Tirsdagen ser ganske lik ut som mandag med sørøstlig bris og opphold, men det vil bli litt mer skyer, sier Wergeland.

Deretter vil solen titte fram igjen.

- Onsdagen ser slettes ikke galt ut. Det blir nordøstlig bris og fint vær.

- Perfekt skivær med andre ord?

- Det ser slikt ut. Det kunne ha kommet litt nysnø, men ellers ser det ut til at det blir bra skiføre, sier meteorologen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter