Økte omsetningen med 25 prosent

I januar opplevde Extra Workinnmarka en omsetning på 5,6 millioner kroner. Sammenlignet fjoråret er dette en omsetningsøkning på 25 prosent.

ØKNING: Steffen Hodne Sørensen, butikksjef på Extra Workinnmarka, fikk en omsetningsøkning på 25 prosent i januar sammenlignet med samme måned i fjor.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

– Etter en travel tid i desember er januar ofte en roligere måned. Da er det ekstra gøy å se at vi omsetter for 25 prosent mer enn i januar året før, sier Steffen Hodne Sørensen, butikksjef på Extra Workinnmarka i en pressemelding.

Butikksjefen tror det er flere årsaker til den store omsetningsøkningen.

LES OGSÅ: Coop Prix blir til Coop Extra

– Her skal de ansatte ha skryt for at de står på og leverer gode handleopplevelser til kundene våre, som også er våre eiere, hver eneste dag, sier Sørensen.

En omsetningsøkning på 25 prosent er ikke en selvfølge for Extra Workinnmarka, spesielt siden de har gigantbutikkene Coop Obs og Rema 1000 K1 som nærmeste nabo, samt Kiwi et par steinkast unna.

LES OGSÅ (for abonnenter): Dette tjener toppene i dagligvarebransjen

– Det vi har fått til er veldig bra. Vi hadde forventet en tøff konkurranse mot Obs og Rema. Dette viser bare at det vi har gjort er bra og kundene er fornøyde, sier Sørensen til iTromsø.