Marius (22) vant luksusbil i oktober - så ble han millionær

Den Tromsø-bosatte narvikingen Marius Kalvik (22) har flaks så det holder.

Flaks: Marius Kvalvik har vunnet to toppgevinster på fem måneder.  Foto: Privat

nyheter

Fem måneder etter at han skrapte fram Volvos hyridtoppmodell, XC90 T8, på BilFlax, vant han søndag én million kroner på mobilversjonen av MillionFlax.

- Det var like artig å vinne nå som første gang. At det går an, sier Marius Kalvik til Norsk Tipping.

22-åringen forteller at det ble litt roping og skriking da han skjønte hva som hadde skjedd.

- Jeg ble overlykkelig, men denne gangen vekket jeg ikke datteren min, sier 22-åringen og sikter til da han vant bilen i fjor høst. Da måtte samboeren be ham gå på gangen grunnet lydnivået.

Til iTromsø forteller Kalvik at han allerede har solgt bilen han vant, ettersom familien er på boligjakt.

- Vi skal inn på boligmarkedet for første gang, så den ekstra millionen kommer godt med, sier han.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter