Nå lyser kommunen ut en rekke sommerjobber

Selv om sommeren regnes som ferietid for mange, trengs det likevel ansatte for å få hjulene til å gå rundt i kommunen.

SOMMERJOBB: Tromsø kommune har utlyst en rekke sommerjobber.  Foto: Jon Terje Eiterå

nyheter

Med bare noen knappe måneder igjen til sommeren har Tromsø kommune utlyst en rekke sommervikarstillinger innenfor helse og omsorgssektoren.

- Vi ønsker alt fra sykepleierstudenter til helsefagarbeidere og medisinstudenter, men også andre som kunne tenkt seg å jobbe innenfor helsesektoren, forteller Margrethe Kristiansen, seksjonsleder for sykehjem i Tromsø kommune.

- Opplæring

Eneste kravet som er vesentlig for sommervikarstillingene er at søkerne må være 18 år.

- Vi kommer til å gi vikarene opplæring og faglig oppdatering relatert til det vikarene skal gjøre, samt godt arbeidsmiljø og spennende oppgaver, sier Kristiansen.

LES OGSÅ: Vil få flere innvandrere i jobb – og som eiere av egen bolig (for abonnenter)

- Kjempeviktig stilling

Seksjonslederen kan ikke understreke hvor viktig det er å ha sommervikarer innenfor helsesektoren.

- Det handler om en personintensiv tjeneste. Når fire tusen ansatte skal ha ferie i løpet av åtte uker, så er de nødt til å bli erstattet. Sykehuset har mulighet til å redusere staben, men det kan ikke vi gjøre. Sommervikarer er derfor kjempeviktig for oss.

I tillegg til stillinger innenfor helsesektoren søker Tromsø kommune sommervikarer innenfor bydrift, og vann og anløp.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter