21-åring kjørte bil i hasjrus tilsvarende over 1,2 i promille

I mai må mannen møte i Nord-Troms tingrett.

Nord-Troms tingrett.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

I november 2017 ble han stanset på natten mens han, påvirket av cannabis, kjørte bil.

I tiltalen heter det at det ble tatt blodprøve av mannen rundt en time etter han ble stanset, og prøven viste en THC-konsentrasjon tilsvarende over 1,2 i promille.

Politiet fant også 3,33 gram hasj i leilighetens hans.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter