Nå får Coop sin første Extra-butikk i sentrum

I de gamle lokalene til Prix og Vinmonopolet i Sentrum terrasse kommer Coop Nords første lavprisbutikk i sentrum. Butikken skal også ta opp kampen om lunsjkundene.

NY EXTRA: Her i disse lokalene i Grønnegata 64, i første etasje på Sentrum terrasse, kommer Extra Grønnegata. I tillegg til lokalene til den tidligere Prix-butikken skal de tidligere vinmonopollokalene ta i bruk. 

nyheter

Nedriggingen av den gamle Prix-butikken er i full gang, og om ikke lenge starter arbeidet med ombygging og utvidelse av den nye dagligvarebutikken.

– Coop Prix var innerst i lokalet, i tillegg har vi fått leie det gamle vinmonopolarealet som har stått tomt lenge. Nå dobler vi butikkarealet til 1.367 kvadratmeter, sier driftsdirektør Raymond Kristiansen i Coop Nord.

Lunsj- og salatbar

Coop Nord har allerede ti Extra-butikker i Tromsø, Grønnegata blir den 11. i rekken. Den nye butikken blir på størrelse med Extra Tromsdalen.

– Det blir fullt Extra-konsept i tillegg til at vi satser på varmedisk, lunsjbar og salatbar, som ingen av de andre Extra-butikkene har. Det er viktig å ha et lunsjtilbud i sentrum, i tillegg til at vi skal satse på en god løsning for kioskvarer. Åpningstiden blir 07–23 seks dager i uka.

Håper på åpning i mai

Kommunen har gitt rammetillatelse for ombygging og utvidelse, nå står det bare på Arbeidstilsynet.

– Vi har startet rivingen av det gamle, vi avventer godkjenning fra Arbeidstilsynet for å bygge nytt. Vi håper de behandler saken raskt, sier Kristiansen.

Ombyggingen er beregnet å ta to måneder.

– Jeg håper vi kan åpne den nye butikken i slutten av mai.