Nå får Coop sin første Extra-butikk i sentrum

I de gamle lokalene til Prix og Vinmonopolet i Sentrum terrasse kommer Coop Nords første lavprisbutikk i sentrum. Butikken skal også ta opp kampen om lunsjkundene.

NY EXTRA: Her i disse lokalene i Grønnegata 64, i første etasje på Sentrum terrasse, kommer Extra Grønnegata. I tillegg til lokalene til den tidligere Prix-butikken skal de tidligere vinmonopollokalene ta i bruk. 

nyheter

Nedriggingen av den gamle Prix-butikken er i full gang, og om ikke lenge starter arbeidet med ombygging og utvidelse av den nye dagligvarebutikken.

– Coop Prix var innerst i lokalet, i tillegg har vi fått leie det gamle vinmonopolarealet som har stått tomt lenge. Nå dobler vi butikkarealet til 1.367 kvadratmeter, sier driftsdirektør Raymond Kristiansen i Coop Nord.

Lunsj- og salatbar

Coop Nord har allerede ti Extra-butikker i Tromsø, Grønnegata blir den 11. i rekken. Den nye butikken blir på størrelse med Extra Tromsdalen.

– Det blir fullt Extra-konsept i tillegg til at vi satser på varmedisk, lunsjbar og salatbar, som ingen av de andre Extra-butikkene har. Det er viktig å ha et lunsjtilbud i sentrum, i tillegg til at vi skal satse på en god løsning for kioskvarer. Åpningstiden blir 07–23 seks dager i uka.

Håper på åpning i mai

Kommunen har gitt rammetillatelse for ombygging og utvidelse, nå står det bare på Arbeidstilsynet.

– Vi har startet rivingen av det gamle, vi avventer godkjenning fra Arbeidstilsynet for å bygge nytt. Vi håper de behandler saken raskt, sier Kristiansen.

Ombyggingen er beregnet å ta to måneder.

– Jeg håper vi kan åpne den nye butikken i slutten av mai.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter