To overstadig berusede personer sendt til legevakta – ble siden satt i arrest

En mann og en kvinne måtte overnatte i fyllearresten.

Legevakta  Foto: CHRISTER PEDERSEN

nyheter

Det melder Troms politidistrikt på Twitter.

Klokka 23.00 tirsdag ble de oppmerksom på en overstadig beruset mann som ble funnet liggende i sentrum og som ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

Rundt klokka 01.00 møtte de på en beruset kvinne i 30-årene som sjanglet midt på Stakkevollvegen og som heller ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

Begge ble sendt ti l kontroll på legevakt før de ble innsatt i fyllearresten for natten.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter