Dette skjedde mens du sov:

Flere ble satt i fyllearresten og bortvist fra sentrum

Det har vært en travel natt for politiet.
nyheter

En kvinne i 40-årene var vanskelig å ha med å gjøre på en privat fest. Kvinnen skal ha vært overstadig beruset. Politiet hentet henne fra festen rundt klokken ett i natt og tok henne med til legevakta. Kvinnen roet seg ikke ned på legevakta, og ble satt i fyllearresten.

Rundt klokken to i natt ble en mann i 20-årene hentet fra et utested for ordensforstyrrelse og satt i fyllearresten. En times tid senere ble en annen mann i 20-årene bortvist fra sentrum grunnet ordensforstyrrelse.

I 3-tiden i natt ble en kvinne i 20-årene bortvist fra sentrum grunnet ordensforstyrrelse på et utested. Kvinnen skal ikke ha forstått pålegget fra politiet, og dro tilbake til det samme utestedet. Hun blir anmeldt for å ikke ha fulgt pålegget fra politiet.

En mann i 30-årene ble satt i fyllearresten for ordensforstyrrelse på et utested.

En mann i 20-årene klarte ikke å ta vare på seg selv, så politiet tok vare på han og satt han i fyllearresten.