Navn offentliggjort på den omkomne etter snøskredet torsdag

35 år gamle Børre Sakshaug fra Nordreisa omkom i snøskredet.

NORDREISA: Røde Kors, Norsk Folkehjelp og luftambulansen deltok i redningsarbeidet.  Foto: Norsk folkehjelp

nyheter

Politiet har i samråd med de pårørende frigitt navnet.

Snøskredet gikk i Kildalen skjærtorsdag. Politiet meldte om skredet klokken 18.17 torsdag kveld. En halvtime senere meldte politiet at 35-åringen var funnet i snømassene. Det ble startet gjenopplivning på stedet, men livet sto ikke til å redde. Like før 19.30 bekreftet politiet at Sakshaug var død.

– Han kjørte alene i terrenget og ble tatt av raset. Raset begravde han i skogen, og gjorde at han til syvende og sist omkom, sa politiets innsatsleder, Stig Rasmussen, til avisen Framtid i nord torsdag.


Ulykken skjedde i området Kildal/Storslett. Grafikk: Norgeskart


Nordreisa kommunes kriseteam ble varslet torsdag og er tilgjengelige ved behov.