Bensinstasjon i Tromsdalen ranet av person mistenkt for Vollan-ranet

Natt til lørdag ble Shell i Tromsdalen forsøkt ranet.

Shell i Tromsdalen  Foto: Tom Benjaminsen

Vet du noe om saken eller har du bilder? Kontakt oss på tips@itromso.no eller ring 77 64 06 00!

nyheter

Klokka 03.15 natt til lørdag gikk ransalarmen hos Shell i Tromsdalen.

 Det viste seg raskt at mannen politiet møtte på, var samme person de oppfordret til å melde seg tidligere i natt mistenkt for et ran på Vollan.

– Klokka 03.18 var en person pågrepet, så du kan si at patruljen vår hadde en gunstig plassering, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer til iTromsø lørdag morgen.

– Jeg har ingen opplysninger så langt om at det ble tatt i bruk våpen, men betjeningen opplevde personen som meget aggressiv og trakk seg unna til et tilsluttende rom.

Senere lørdag bekrefter Meyer overfor iTromsø at den siktede var i bestittelse av en kniv da han ble pågrepet.

Mistenkt for ran fredag morgen

Dette ble avslutningen på et døgn hvor den pågrepne for Shell-ranet i Tromsdalen sammen med en annen mann skal ha gjennomført ytterligere et ran, ved Shell i Nordkjosbotn fredag morgen.

Denne andre mistenkte ble pågrepet uten dramatikk fredag kveld klokka 21.07 på en privat adresse i Tromsø.

– Det ble gjennomført søk på en rekke forskjellige adresser i Tromsø fredag kveld. Både denne personen og mannen som ble pågrepet i natt ble funnet gjennom taktisk etterforskning, sier Meyer.

Operasjonlederen ønsker ikke å kommentere om det er gjort funn av en pistol som angivelig skal ha blitt brukt under ranet på Vollan.

Hjemmehørende i Tromsø

Mannen som ble pågrepet fredag kveld er født i 1994, mens mannen som forsøkte å rane nok en bensinstasjon i natt er født i 1986. Begge har bostedsadresse i Tromsø, og skal fremstilles for retten i løpet av lørdagen.

– Det som skjer nå er at vi vil gjennomføre grundige avhør av de to og så vil de i løpet av dagen fremstilles for retten for fengsling, opplyser Meyer.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter