Frifunnet fra skadeverks-tiltale

En mann i slutten av 30-årene var tiltalt for å ha knust en rute ved Narvesen-butikken på Nerstranda. Nå er han frifunnet.
nyheter

Ifølge tiltalen skal mannen ha sparket i en vindusrute til Narvesen på Nerstranda, slik at ruten ble ødelagt.

Saken gikk for retten 5. april, men tiltalte møtte ikke. Saken ble likevel fremmet uten mannens tilstedeværelse, og retten mottok forklaring fra ett vitne. I sin prosedyre frafalte aktor tiltalen og la ned påstand om frifinnelse ut fra bevisets stilling.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter