Tre slagsmål rundt stengetid - én sendt til legevakt.

Politiet melder om flere slagsmål i sentrum i natt. Én person måtte til legevakt.
nyheter

Operasjonsleder Roy Tore Meyer ved Troms politidistrikt forteller at politiet fikk inn tre meldinger om slagsmål rundt stengetid, natt til søndag.

Klokken 03.15 hadde en mann blitt slått og sparket slik at han lå bevisstløs da politiet ankom. Dette skjedde ved Aurora kino. Den mistenkte løp fra stedet da patruljen ankom, men politiet prioriterte å kjøre offeret til legevakten.

- Han var ikke alvorlig skadd, men ganske medtatt, forteller operasjonslederen.

Troms politidistrikt har etterlyst vitner til hendelsen på Twitter.

- Det har kommet inn en del opplysninger i etterkant, sier Meyer.

Klokken 03.20 ble det meldt om slagsmål utenfor Nerstranda senter. Politiet opplyser at en mann ble slått ned av to gjerningsmenn, som hadde forlatt da patruljen ankom. Gjerningsmennene skal være av østeuropeisk opprinnelse. Det er opprettet sak.

Klokken 03.35 kom det ny melding om slossing ved kinoen. Da skal det ha vært fire personer involvert, men ingen var igjen ved politiets ankomst.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter