Kvinne kjørte bil i amfetaminrus

En måned senere ble hun stoppet for kjøring av bil uten førerkort.
nyheter

Kvinnen i 30-årene må i august møte i Nord-Troms tingrett, tiltalt for tre brudd på straffeloven. Det første tilfellet skjedde i mars i fjor. Kvinnen kjørte bil, ble stoppet i Tromsdalen, og var påvirket av amfetamin.

En drøy måned senere ble hun igjen stoppet av politiet - denne gangen kjørte hun bil på en parkeringsplass, uten gyldig førerkort. I juni samme år ble kvinnen tatt med to gram amfetamin.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter