Slo til mann med glassflaske

20-åringen må i juni forklare seg for Nord-Troms tingrett.
nyheter

Det var i romjula i fjor at mannen brukte en glassflaske da han slo til en annen i ansiktet. Hendelsen skjedde i 04-tida på natta, på en privatadresse. Den fornærmede fikk tre kutt på høyre siden av overleppen, og måtte sy til sammen fem sting. Det vil bli lagt ned påstand om oppreisning til fornærmede.

Mannen er også tiltalt for bruk og oppbevaring av narkotika. I januar i år ble han tatt med omtrent 2,5 gram MDMA.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter