Tunnel var stengt på grunn av gjenstander i veibanen - nå er den åpen igjen

Tromsøysundtunnelen var tirsdag morgen stengt. Nå er den gjenåpnet.

Det var tirsdag lange køer i forbindelse med at Tromsøysundtunnelen var stengt.  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Gjenstander i veibanen er årsaken, melder Statens vegvesen. Ifølge iTromsø-tipser var det mye kø på stedet. Trafikken gikk tregt, da alle som skulle til Tromsøya måtte kjøre over brua.

Veien ble stengt like etter klokken 08, men åpnet igjen klokken 09.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter