Sjømatrådet skriver i en pressemelding at de har gjort tre nyansettelser.

  • Elisabeth Øvreberg går fra stillingen som forskningsjournalist ved Universitetet i Tromsø til stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver med fokus på innsiktsformidling. Øvreberg har blant annet jobbet som kontorsjef hos Byggmesteren i Tromsø og som journalist og desk-/vaktsjef i Nye Troms og journalist iTromsø

  • Stian Søderbom er tilsatt som Art Director og har blant annet jobbet i Røst kommunikasjon, Lundblad Media og H-K reklamebyrå. Dette er en nyopprettet stilling.

  • Tom Meland er ansatt i en nyopprettet stilling som Risk Manager/Controller. Meland kommer fra stillingen som CFO i Nord Kapitalforvaltning. Han har tidligere jobbet i Troms Kraft, DnB og Sparebank1 Nord-Norge.

- Sjømatnæringen er en viktig fremtidsnæring for Norge og rekruttering av nye medarbeidere til sjømatnæringen og til Sjømatrådet som kompetansebedrift er vesentlig. Det er derfor gledelig å ønske Elisabeth, Stian og Tom velkommen til sjømatnæringen og Sjømatrådet, sier Renate Larsen administrerende direktør i Norges sjømatråd i pressemeldingen.