Dette skjedde mens du sov

Hjemmefest ute av kontroll, slåsskamper og vold. Det ble mye å gjøre for politiet natt til søndag.
nyheter

Natt til søndag var preget av fyll og bråk.

På et utested skal det ha vært flere slåsskamper samtidig. Flere politipatruljer rykket ut til utestedet for å stoppe slåsskampene. En person ble innbrakt av politiet og en annen ble pågrepet. Begge personene ble satt i arresten og anmeldes. Politiet meldte om hendelsen via sin Twitter-konto like før klokken 2.00 i natt.

Hjemmefest ute av kontroll

En hjemmefest kom litt ut av kontroll og endte i en del skadeverk på Kvaløya. Verten skal ha sovnet og flere fremmede personer skal ha kommet på festen der det befant seg flere mindreårige. Politiet kom og avsluttet festen like før 2.00.

En mann i 50-årene er satt i arresten etter at politiet rykket ut til melding om vold hjemme hos noen like før 2.30. De involverte ble avhørt på stedet, og politiet oppretter sak på vold i nære relasjoner.

Sovnet på do

En dame i 20-årene ble funnet sovende på do på et utested. Da ble politiet tilkalt, og den sovende kvinnen ble satt i fyllearresten.

Kvinnen var ikke alene om å sovne på litt uvanlige plasser. Utenfor et utested fant politiet en sovende mann. Han ble også satt i fyllearresten.

Like før 1.30 melder politiet at flere mindreårige er i Storgata og lager bråk. Én av dem ble bortvist fra sentrum.