Han er ny fylkesutdanningssjef

Fylkesrådet i Troms vedtok tirsdag å tilby Børre Krudtå stillingen som ny utdanningssjef i Troms fylkeskommune.

NY SJEF: Børre Krudtå er tilbudt stillingen som utdanningssjef i fylket. Foto: Jan Erik Bergstad 

nyheter

Krudtå, som har vært assisterende fylkesutdanningssjef siden i august i fjor, tar over etter Sedolf Slettli, som i juli går ut av stillingen etter to åremålsperioder. Det opplyser fylkesrådet i en pressemelding.

Krudtå har tidligere vært rektor både på Senja videregående skole og Bardufoss Høgtun videregående skole gjennom til sammen åtte år. Han har også vært rektor ved grunnskoler i Tranøy og Målselv i tre år. Krudtå har hatt flere verv innenfor Heimevernet, samt innenfor idretten.

– Krudtå har relevant lederutdanning og blant annet fag som sosialøkonomi og offentlig politikk, administrasjon og pedagogikk.

Totalt var det syv søkere til stillingen.