Inspeksjon av Sandnessundbrua

I slutten av mai skal Sandnessundbrua sjekkes for korrosjonsskader.

Skal inspiseres.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Statens vegvesen har satt av helga 22. til 24. juni for spesialinspeksjon av Sandnessundbrua.

Inspeksjonen gjøres i forbindelse med undersøkelse av kystbruer hvor det er fare for korrosjon og nedbrytning av betong.

– Vi skal se etter betong- og stålskader med tanke på mulige reparasjoner. Arbeidet er ledd i et regionalt prosjekt for tyngre bruvedlikehold, sier Roy Antonsen, prosjektleder for bruvedlikehold i Statens vegvesen.

Hovedinspeksjoner av bruene utføres hvert femte år som ledd i forvaltning av bruer over hele landet.

– Spesialinspeksjoner er grundigere og brukes ofte for å lage beskrivelser og anbud for reparasjonsarbeider, sier Antonsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter