«Pul mæ i ræva, æ vet at du vil», sa han til politiet. Nå er han tiltalt

Spyttet og kjeftet på politiet.

  Foto: Tor Farstad

nyheter

En mann i midten av 60-årene er under tiltale ved Nord-Troms tingrett etter at han fredag 9. februar i år skal ha spyttet på en politikonstabel da han ble visitert. Da han videre ble transportert til politistasjonen sa han «pul mæ i ræva, æ vet at du vil» og «du e en forbanna kuk» og lignende, til samme politikonstabel.

Samme mann skal torsdag 1. februar ha stjålet en cider til en verdi av 39,90 tilhørende Extra Storelva, som han også er tiltalt for.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter